Marbodarling - din nya favoritblogg

Marbodarling - din nya favoritblogg

Att pricka av från listan

LoppisfyndPosted by Karin Åberg 2012-03-07 17:54:18
Här ska ni få se på grejer. Jag har varit på två loppisar på eftermiddagen och fyndat storligen.

Tre vita krukor, två kaffemuggar Diamant (dessa är jag alltid på jakt efter, just de här blev mina för fem kronor stycket), två IKEA-glas av samma sort som vi redan har och har förolyckat två av, lite påskpynt, en fin glasskål, en metallskål, några fina skrivböcker och ett barnmatkit med grodstuk. Eftersom barntallriken och pipmuggen är i plast kollade jag förstås att det är okej plast - det stod 5 i återvinningssymbolen och det är enligt den ypperliga boken "Den flamsäkra katten" lugnt. Jag fattar ju att det tar ett tag innan Junior kommer att begagna dessa men under tiden kan det kanske passa någon annans Junior på besök.

Vi fortsätter.

En golvlampa som jag och Ingrid kollade på i lördags men inte insåg förrän vi kom hem hur bra den hade varit. Den ska stå vid den där fåtöljen/klädda stolen som vi inte har än...

En skötbädd (så skönt att pricka av från att-göra-före-bebis-listan!), en jättefin overall som är randig i mörkblått och rött, en tröja med luva och knäppning fram, ett par bruna byxor och en body.

Vilket dagsverke va?

  • Comments(4)//oldmarbodarling.karinaberg.se/#post17