Marbodarling - din nya favoritblogg

Marbodarling - din nya favoritblogg

Att vara en tjockis

GraviditetPosted by Karin Åberg 2012-04-16 11:47:15

Ja. 93-94 kg och sisådär 110 cm i midjemått. Badam. Senaste dagarna har jag varit svullen så ini Norden också. Fötterna veckade sig vid tårna och vristerna idag när jag gick upp, som på en trind bebis fast utan den goa bebischarmen.

Snygg spegel va? Den köpte vi på Dennis prylbod i Trollhättan (http://marbodarling.karinaberg.se/#post24). Byxorna, som jag använder så fort jag behöver se lite mer proper ut än jag gör i mjukisbrallorna jag snott av Jörgen, har jag fått av vår vän Elin. Lifesaver!

Elin och hennes man Tomas har bidragit med en avsevärd del av det vi har i bebisförberedelseväg - barnvagn, babysitter och kläder till mig som exempel. Toppen att ha kompisar som har större barn och vill göra sig av med grejer!

Jörgens mjukisar. I lööv. Så sköna men möjligen inte det snyggaste man kan tänka sig. Tydligen kunde jag inte hålla mobilen stilla, ber om ursäkt för suddigheten.

För er som vill veta hur det hänger ihop rent husgeografiskt: Den röriga hyllan i bakgrunden är motsatt sida av övre hallen från den fina vita hyllan och skrivbordet som jag skrev om här: http://marbodarling.karinaberg.se/#post14. Dörren går in till vårt sovrum.

  • Comments(9)//oldmarbodarling.karinaberg.se/#post33