Marbodarling - din nya favoritblogg

Marbodarling - din nya favoritblogg

Att få svindel

GraviditetPosted by Karin Åberg 2012-03-06 09:19:46

Jag har fått panik. Det är bara lite över en månad kvar till beräknat förlossningsdatum som är 12 april, och bebisen kan ju komma NÄR SOM HELST. Jag har förberett mig på att hen kan bli sen, och det är först nu det har slagit mig att det faktiskt kan bli tvärtom. Jag är INTE BEREDD, fattar du det, Junior? Kom inte innan utsatt datum, okej?

Kära unge, innan du kommer vill jag att vi ska hinna fixa det där pysande däcket på barnvagnen, måla den där utbytta spjälan i spjälsängen, skaffa en skötbädd och en bärsjal, tvätta de ärvda kläderna, klä in sidoskyddet i babykorgen i det nya tyget jag köpte, sy ett babytäcke, laga ett gäng matlådor, öva profylax massor och köpa rispapper till tygblöjorna. Kan du låta oss göra det? Sedan vill jag gärna gå hemma och skrota och bli både uttråkad och utvilad innan vi ses. Du ska ju vara hos oss väldigt länge sedan så det är väl inte för mycket begärt?

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Karin Åberg 2012-03-08 21:32:25

@Johanna: du har förstås helt rätt, men det känns ändå bra att vi numera har en skötbädd till vårt skötbord :) Jag fick bara sån panik över att jag inte skulle hinna rota och boa, som det är nu är jag alldeles för trött för att orka med, så jag fortsätter hålla tummarna för att ungen blir lite sen...

Posted by Johanna 2012-03-08 20:44:49

Skötbädd är inget måste det kan jag lova dig. Det bästa är nästan att lägga en handduk på golvet eller i soffan, var du än ska byta. Vi köpte skötbädd, användes väl ibland, men det bästa är ändå en handduk. När de börjar att rulla är det enklast att vara på golvet ch byta så de inte kan rulla ner.

Sen kommer du ha tid att rota och boa. Boandet kommer som ett brev på posten när man börjar närma sig. Matlådor är ypperligt att be folk ta med oxå när de vill komma o hälsa på er och den lilla nyfödda knodden.
kram på sig

Posted by Karin Åberg 2012-03-06 20:07:18

@Mamma: om du är i Örebro nånting så får du gärna köpa skötbädden Gullunge på ikea :-)

Posted by Mamman 2012-03-06 19:50:56

Du kan nog räkna med att gå 14 dagar över tiden, sen kan du lugnt prioritera. Det som absolut måste göras är ju att skaffa skötbädd och tvätta kläderna och sen om du hinner klä in babykorgen. Du kan ju få hjälp med det mesta, utom profylaxen, om du vill.