Marbodarling - din nya favoritblogg

Marbodarling - din nya favoritblogg

Att få dra ner brallorna ifred

HemmanetPosted by Karin Åberg 2012-04-12 21:26:54
När det var trädfällning här för ett par veckor sedan och en ek och ett murket träd av för mig okänd sort fick falla för sågen såg det ut så här från fönstret i badrummet på vår övervåning.

Det är vanligtvis aldrig någon i slänten där mot grannen så jag drog ner brallorna utan att kolla ut som vanligt. Sedan kollade jag upp och såg Jörgen, grannen och grannens far. Oupsie.

Nu är utsikten förändrad. Fönsterfilmen Ella och Ceasar skyddar från insyn.

Känns tryggt.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Karin Åberg 2012-04-13 07:17:30

Tack!

Ja, det tog ett litet tag bara att komma fram till att fönsterfilm var rätt term att googla på, till skillnad från insynsskydd m.m. :) Jag beställde från inreda.com, för de hade en drive med fraktfritt vid påsk. Det har de nog inte längre. Jag föreslår att du går in på inreda.com och kollar vad du vill ha och sedan googlar på den fönsterfilmen för att hitta bästa pris.

Posted by Lisa 2012-04-12 22:33:55

Snyggt! Var hittar man fönsterfilm? Du har säkert gjort lite research som man kanske kan få ta del av... /hon som har insyn från gatan rakt in i duschen och inte längre kan skylla på att hon är nyinflyttad och inte har hunnit...

Posted by Mostern 2012-04-12 21:53:25

Snyggt! Faktiskt mysigare än pelargonerna!