Marbodarling - din nya favoritblogg

Marbodarling - din nya favoritblogg

Att ha sin första Mors Dag

IvarPosted by Karin Åberg 2012-05-27 12:39:17

Jag har tjatat om ett tag att jag vill ha en stråhatt för att skydda ansiktet och nacken mot solen när jag grejar i trädgården, och det hade Ivar tydligen snappat upp. Jag fick en vit hatt som gör sig fint mot min gröna trädgårdsskjorta. Skjortan har varit mammas, den hittade jag på vinden hos föräldrarna.

Idag ska vi förhoppningsvis hinna klart med snigelbarrikaden runt trädgårdslandet och sen vore det ju fint om vi hann börja med tomaternas lilla växthus. Fast allt hänger på lilleman, som just vaknade.

Ha det skönt i solen idag! Jag ska fixa mig en tallrik fil samtidigt som jag balanserar en liten Ivar på armen och sedan blir det häng i skuggan av äppelträden tills bebisen somnar om.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Karin Åberg 2012-05-27 22:18:30

Det är lagom trädgårdssnyggt, dvs framför allt funktionellt :-) Jag tänkte inte på att jag skickade några signaler, det insåg jag i efterhand, så det blev verkligen en överraskning trots att jag pratat om hatt flera gånger senaste dagarna.

Posted by Mormor 2012-05-27 14:35:19

Snyggt! Bra när signalerna går fram. ha en bra dag ni också!