Marbodarling - din nya favoritblogg

Marbodarling - din nya favoritblogg

Att hata hundägare

Hur tänkte de där?Posted by Karin Åberg 2012-06-03 19:20:57

Jaja, lugna ner er lite innan ni känner er trampade på tårna eller blir provocerade i största allmänhet, för jag har just klättrat alldeles för högt upp i en björk på en alldeles för vinglig stege. Med träskor. Bengtsson satt alldeles för långt ut på en alldeles för tunn och svajig gren och jamade hjälplöst efter att ha blivit uppjagad dit av en sådan där stor och förment snäll familjehund med korkad uppsyn och stor salivproduktion. Jag hörde någon ropa utanför och kollade ut, och det visade sig vara en man som försökte kalla till sig en hund som befann sig i vår trädgård. Förbannade hundägare som inte har pli på sina hundar! Jag hatar dem. Om de inte kan avhålla hundarna från att springa in i andras trädgårdar så får de väl för fan använda KOPPEL! Tyvärr hade både hund och hundägare försvunnit innan jag upptäckte vad som hänt så jag kunde inte dryfta mina synpunkter med de berörda parterna.

Till skillnad från en tjej med något terrieraktigt som slogs med Bengtsson så hade den här hundägaren i alla fall vett att skälla på hunden. Det får man ändå anföra till hans försvar. Men det hjälper inte upp honom mycket, för det som gör mig mest förbannad är att den här killen måste ha hört att jag kom ut och ropade på katterna. Då borde han väl för fa-an ha kommit och berättat vad som hänt? Kanske erbjudit sig att hjälpa till? Eller är det för mycket begärt att han håller stegen när hans hund (d.v.s. han själv) är skälet till att jag behövt hämta den?

Även när det inte är några katter ute så händer det förvånansvärt ofta att hundar kommer inspringande i vår trädgård. Hundar som jag är helt säker på att jag inte bjudit in.

Folk alltså. Fy fan.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Martina 2012-06-04 13:49:47

Men vad är det för grannar ni har!

Posted by Mormor 2012-06-04 07:11:59

Ni behöver verkligen endera häck eller staket för hundägarna lär nog inte ändra sitt beteende.

Posted by paula 2012-06-03 20:59:08

Eländiga hundägare!