Marbodarling - din nya favoritblogg

Marbodarling - din nya favoritblogg

Att vara lycklig

LivetPosted by Karin Åberg 2012-06-16 15:11:18
Ibland bara stämmer det. Igår och idag är sådana dagar. För mig alltså. Våra slagna, blågula hjältar håller nog inte med.

Igår kväll, efter ett glas bubbel och en laddning jordgubbar för att fira att bilen klarade sig igenom besiktningen och att det var fredag, gav vi oss av till våra vänner i Söne för att se matchen. Det är ungefär en halvmil dit och alltså precis lagom cykelavstånd. På landsväg och grusvägar och bara två små backar att cykla uppför. Sånt gör mig glad. Jörgen fick lämna cykeln hemma och gå med Ivar i vagnen eftersom vi inte har någon cykelkärra. Än. På natten gick vi hem iförda lånade reflexvästar och det var skönt i luften och varken mörkt eller ljust och vi pratade om vilken tur man kan ha i livet. Att det blev så här.

Idag har jag målat en vägg i förrådet vit. I bakgrunden radion och Ivars förnöjda gurglanden som svar när Jörgen pratar med honom samtidigt som han sorterar auktionsfyndad spik. I hjärtat ett stilla jubel.

Det var precis så här jag ville ha det.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mostern 2012-06-17 09:00:03

Så fint skrivet Karin!

Posted by Mormor 2012-06-16 16:55:50

Åh, så härligt!

Posted by Birgitta 2012-06-16 16:47:19

Mysigt!